Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozi prebrzo i još snima

VIDEO Pogledajte pored koga se sve vozimo na hrvatskim autocestama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasna glazba, noga na papučici gasa, jedna ruka na volanu, a u drugoj mobitel. Brzina na A1 - 250 km/h!

Mladić je na svom Instragram profilu objavio snimku kojom se pohvalio kako vozi svoj osobni automobil brzinom od 250km/h na autocesti A1 u neposrednoj blizini Macole.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije

Dakle, vozi 250km/h i sve snima.

Za prekoračenje brzine gdje je najveća dozvoljena brzina kretanja 130km/h izdaje se novčana kazna u iznosu od 2000 kuna.

Podsjetimo, na autocesti A-3 Zagreb - Lipovac nedavno je kažnjen bugarski državljanin jer je upravljao osobnim vozilom brzinom od 215 km/h.

Bugarin auto cestom 215 km/h, a Srbin u suprotnom smjeru

Da naše kazne nisu toliko rigorozne, najbolje svjedoči slučaj u Švicarskoj gdje je 59-godišnjaku zapljenjen osobni automobil i stavljen na dražbu jer je autocestom vozio 215 km/h gdje je dopušteno 120. 

Svima koji prekorače brzinu za 80 km/h oduzima se vozilo, a ako se proglase krivima suočeni su i sa zatvorskom kaznom u trajanju od jedne do četiri godine.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene