Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobili "zeleno svjetlo"

Povjerenstvo: Krstičević, Varga i Božinović nisu u sukobu interesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa na sjednici održanoj u četvrtak odlučilo je da potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, predstojnik Ureda predsjednika Vlade Davor Božinović i SDP-ov zastupnik u Hrvatskom saboru i bivši ministar zdravstva Siniša Varga nisu u sukobu interesa.

Povjerenstvo smatra da Krstičević nije u sukobu interesa zbog ugovora tvrtke King ITC s Ministarstvom obrane ili Vladom, rekla je Hini predsjednica Povjerenstva Dalija Orešković. S obzirom da je Krstičević prije bio na čelu te tvrtke, Povjerenstvo je preporučilo da se on izuzme iz eventualnih budućih natječaja Vlade i spomenute tvrtke.

Pročitajte i ovo Crkva - 1 Incident u Stobreču Vjernik ispričao što se dogodilo kad je Krstičević došao na oltar crkve: "Ljudi su došli čuti riječ Gospodnju, a ne političara" Davor Božinović Motivacija uoči izbora Davor Božinović komentirao snimku predsjednika stranke i otkrio hoće li tražiti krivca: "Kada malo bolje poslušate..."

Jednaku odluku Povjerenstvo je donijelo i za Vargu koji je zatražio njegovo mišljenje zbog svog radnog odnosa u jednoj bolnici.

Božinović je pak zatražio mišljenje kako bi mogao nastaviti obavljati edukacijsku djelatnost, na što je Povjerenstvo odlučilo kako ni u njegovu slučaju ne radi o sukobu interesa. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene