Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'A kaj ćeš drugo?'

Pijani maloljetnici povraćaju pred policijom koja ne reagira!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaki treći dječak i svaka peta djevojčica u posljednjih su se mjesec dana 6 ili više puta teško opili. Provjerili smo gdje i kako se maloljetnici opijaju.

Pokušali smo saznati što tjera većinu maloljetnika koje smo zatekli s bocom u ruci, da piju sve više i više. Iako je vani temperatura bila ispod nule, njima to nije smetalo. Njihov organizam je već navikao da ga grije alkohol.

Pročitajte i ovo Nesreća u Michiganu tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

I čine to bez imalo straha da će ih itko kazniti. Policija, inspektorat, a najvaznije i najtužnije, i mnogi roditelji, kao da su odustali.

Ovo su samo neki od razloga kojim su nam djeca obrazlagala svoje navike:

Dječak, nakon litre vina: 'Izademo van, nacugamo se, da nam bude dobro, a kaj ćeš drugo...'

Dječak, nakon nekoliko piva: 'Ako vi sad stojite s 20 ljudi, koji se opijaju, koji loču, a ti si tu negdje, ha čuj, i tebi je to zanimljivo.'

Novinar Provjerenog u Slavonskom Brodu zatekao je posebno uznemirujuću situaciju. U ulici punoj kafića i noćnih klubova, maloljetnici teturaju i povraćaju, pokraj vozila policije! Policija uopće ne reagira. Ni policija ni inspektorat nemaju ovlasti zabraniti rad kafićima koji poslužuju alkohol maloljetnicima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene