Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utrka na -5 stupnjeva

''PAO'' JE I LEGENDARNI VEYRON Rimčev superautomobil dobio sa svega 20% baterije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rimac automobili objavili su snimku utrke Bugattija i Concepta_One. Cestovni kralj, pobjedio je i ovog puta i to sa svega 20% baterije na minus pet stupnjeva.

Utrka Buggatty Veyrona i Concepta One održala se na minus pet stupnjeva. Concept One bio je na svega 20% baterije, a opet je pobijedio. Concept One ''autić" je to koji ima ugrubo 1070 konjskih snaga i od nule do stotke će potegnuti za 2,6 sekundi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pojavio se i pretendent TOP 5 NAJBRŽIH ELEKTRIČNIH "ZVIJERI" Da, Rimčev Concept One je i dalje kralj ceste Slika nije dostupna Pokazivanje mišića Concept_One Mate Rimca 'rasturio' perjanicu 'propetog konjića'

Podsjetimo, nedavno je Rimčeva električna jurilica potukla do nogu Porscheov Spyder 918 na stazi u SAD-u. Spomenuti Porsche bio je i zadnji od triptiha najjačih i najbržih serijski proizvedenih oktanskih zvijeri u svijetu automobilizma, koje je Concept One ostavio iza sebe na cesti. Preostali dvojac u spomenutom triptihu predstavljaju McLaren P1 i La Ferrari.

Concept One, hrvatske tvrtke Rimac Automobili je najjača, najbrža, a nekima zasigurno i najljepša cestovna zvijer.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene