Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimio čitatelj

FOTO Nevrijeme u Zagorju: Autobus sletio u kanal na poplavljenoj cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na putu za Pregradu, autobus je zapeo u vodi koja je poplavila cestu.

Ako imate snimke ili fotografije nevremena i štete od nevremena, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr, ali ni u kojem slučaju ne dovodite sebe u opasnost! Jutros je na cesti prepunoj vode u mjestu Doliće kod Krapine, autobus sletio u kanal i ostao nagnut. U nesreći nitko nije ozlijeđen, javlja PU krapinsko-zagorska.

Pročitajte i ovo Uslijed strašnog nevremena i oluje u Prilazu baruna Filipovića pala je dizalica koja se ukopala u cestu Tuga i nevjerica FOTO/ VIDEO Dan poslije oluje kakvu Hrvatska ne pamti: Vojska je na terenu, štete se zbrajaju, među ozlijeđenima su i djeca Zapalio se autobus Sveti Križ Začretje Užas na autocesti A2: Zapalio se autobus, putnici evakuirani

'Zagorje je pod vodom, jaki udari vjetra ruše drveće na cestu i trgaju kablove pa veći dio Krapinsko-zagorske županije nema struje', javlja naš čitatelj, koji je i napravio fotografiju autobusa koju možete vidjeti.

>> Jaka ciklona pogodila Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, snijeg zabijelio G. Kotar!

Iz Pu krapinsko-zagorske doznajemo kako su pod vodom državne ceste D74 od Đurmaneca do Žutnice te D29 od Zlatar Bistrice do Zlatara, a naši čitatelji snimili su i posljedice poplava i na tom području, a možete ihi vidjeti na fotografijama u galeriji.

Autobus je zapeo na navedenoj državnoj cesti D74.

Poplave u čitavoj županiji

Velika količina kiše i jak vjetar uzrokovali su štete i na području čitave Krapinsko–zagorske županije. Posebice je stradao istočni dio Zagorja. U općini Lobor voda iz potoka Reka izlila se na cijela naselja, posebice u Vinipotoku i Markuš Bregu. I na području Zlatara poplavilo je mnogo kuća, među ostalim i školska zgrada i gradska uprava.

U Gotalovcu su dva stabla pala na električne vodove, a vjetar je pokidao i mnoge žice, pa je jedan dio Zagorja trenutačno bez struje.

Zbog izlijevanja vode zatvorena je i cesta od Zlatara do Zlatar Bistrice pa se vozi zaobilazno preko Lovrečana. Izlila se i rijeka Krapina na potezu od Žutnice do Đurmanca, a u kanal je sletio i jedan autobus. U Županijskom centra 112 u Krapini rekli su nam da se zbog kiše razina vode i dalje povećava i to za četiri centimetra na sat, pa su moguća i dalja poplavljivanja kuća, gospodarskih zgrada i cesta. (B.V./ Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene