Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rat plakatima

FOTO Bitka za vlast: Već počela žestoka kampanja za lokalne izbore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predizborna kampanja je počela i ako je suditi po prvim predizbornim plakatima, biti će šarena, s naglaskom na negativno.

Za razliku od nezamjetnih Europskih izbora, stranke i kandidati su kampanju za Lokalne izbore dosta rano počeli plakatima.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja - 2 Pjesme i slogani Grmoja o sloganu Mosta koji je isti kao i Vučićev: "Imamo možda samo jednu poveznicu" Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković?

>> Ostojić predstavio svoj program ironizirajući Bandića

SDP na svojim plakatima u Zagrebu, primjerice, ističe gradske probleme koje, po njihovom mišljenju, nije riješio aktualni gradonačelnik Milan Bandić, dok se HDZ odlučio za klasičniji pristup sa slikom svoje kandidatkinje za gradonačelnicu.

Izborni plakati u Zadru

I u Zadru već traje predizborni rat plakatima. Nakon što se 8. ožujka na udaru nasao SDP, a naručitelj plakata ostao poslovnom tajnom, u petak je grad bio oblijepljen plakatima protiv HDZ-a.

Primoštenski načelnik Stipe Petrina je u svom stilu započeo kampanju za lokalne izbore. Na Jadranskoj magistrali Šibenik-Vodice postavio je plakate s uvredljivim sadržajem.

Ups!

A predizborni plakat HDZ-ovog kandidata dr. Tomislava Novinščaka osvanuo je uz plakat jednog seks shopa. Slučajno ili ne, pozornost je dobio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene