Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četiri nova načelnika

Faberovo kadroviranje: Novi načelnici Odjela za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni ravnatelj policije Vladimir Faber donio je više odluka o kadrovskim imenovanjima u Ravnateljstvu policije - Policijskom nacionalnom uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta Uprave kriminalističke policije, koje stupaju na snagu 20. travnja ove godine, priopćilo je danas Ravnateljstvo policije Ministarstva unutarnjih poslova (MUP).

Glavni ravnatelj policije Vladimir Faber imenovao je za načelnika zagrebačkog Odjela suzbijanja korupcije i organiziranog kriminaliteta Željka Pršu, dosadašnjeg načelnika Policijske postaje Zaprešić, PU zagrebačke.

Pročitajte i ovo Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura

Željko Prša, rođen je 1961. u Zagrebu, diplomirani je pravnik. U MUP-u je zaposlen od 1991. na poslovima suzbijanja kriminaliteta i rukovodećim radnim mjestima. Obnašao je i dužnosti načelnika Sektora kriminalističke policije, te načelnika više policijskih postaja na području PU zagrebačke.

Za načelnika riječkog Odjela suzbijanja korupcije i organiziranog kriminaliteta imenovan je Božo Barbarić, dosadašnji načelnik Odjela kriminaliteta droga, Sektora kriminalističke policije u Primorsko-goranskoj Policijskoj upravi.

Božo Barbarić rođen je 1971. u Njemačkoj, ima visoku stručnu spremu. U MUP-u je zaposlen od 1984. na poslovima suzbijanja općeg kriminaliteta, kriminaliteta droga, organiziranog kriminaliteta te na više rukovodećih radnih mjesta.

Za načelnika osječkog Odjela suzbijanja korupcije i organiziranog kriminaliteta imenovan je Nenad Nača, dosadašnji vođa grupe za organizirani kriminalitet u Sektoru kriminalističke policije PU osječko-baranjske.

Nenad Nača rođen je 1976. u Osijeku, ima visoku stručnu spremu. Na poslovima suzbijanja općeg kriminaliteta, maloljetničkog kriminaliteta te organiziranog kriminaliteta zaposlen je u MUP-u od 1998.

Za načelnika splitskog Odjela suzbijanja korupcije i organiziranog kriminaliteta imenovan je Petar Bradarić - Šljujo, dosadašnji načelnik Sektora kriminalističke policije PU splitsko-dalmatinske.

Petar Bradarić - Šljujo, rođen je 1962. u mjestu Vinine, općina Trilj. Ima visoku stručnu spremu, a u MUP-u je zaposlen od 1990. na poslovima suzbijanja kriminaliteta droga, općeg kriminaliteta te na više rukovodećih radnih mjesta

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene