Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu dobili plaće

150 radnika Bilokalnika prosvjeduje na ulicama Koprivnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vojsci radnika koji ne primaju plaću pridružilo se i 150 zaposlenika Bilokalnika, izašli su na ulice Koprivnice jer nisu dobili primanje za studeni.

Bila bi ovo još jedna u nizu već uobičajenih hrvatskih priča da na čelu tvrtke nije predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca - Ivan Ergović, koji je kao čelnik HUP-a uvijek osuđivao neplaćanje radnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strašna tragedija Muškarac preminuo u crkvi punoj vjernika: "Oživljavali su ga skoro sat vremena, ali uzalud" Razbojništvo u ljekarni - 1 razbojništvo u Koprivnici "Mladić je krenuo u ljekarnu i vidio kroz staklo muškarce s pištoljima": Policija noćas uhitila razbojnike

Vlasniku Ivanu Ergoviću radnici zamjeraju što ne poštuje njihova prava, a istodobno kao predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca osuđuje one koji ne izvršavaju obveze prema zaposlenicima. Prozvani vlasnik nije htio komentirati optužbe.

'Uprava nastoji i dalje zajedno za Nexe grupom, sa vodstvom Nexe grupe prikupiti sredstva i nastojati isplatiti tu plaću koja je u zakašnjenju', ističe direktor tvrtke, Josip Teskera. Koprivnički gradonačelnik obećao je radnicima da im neće isključiti komunalije dok ne dobiju plaće, a župan je obećao aktivnu suradnju s vlasnicima.

Kako doznajemo sastanak će biti održan sutra, ali sudeći prema informacijama koje dolaze iz Nexe grupe, u njihovoj priči o moćnom građevinskom carstvu za Bilokalnik više nema mjesta. Više o prosvjedu radnika u Koprivnici pogledajte u priloženom video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene