Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stipendije od čak 11.400 eura za studij Menadžment u turizmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijave na natječaj zaprimaju se najkasnije do četvrtka 20. lipnja 2013. Ispiti će se održati 21. lipnja u Dubrovniku i Zagrebu, u prostorijama RIT/ACMT-a, s početkom u 9 sati.

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je natječaj za dodjelu 4 stipendije u iznosima od 11.400 eura za upis na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb). Stipendije se odobravaju za sve četiri akademske godine, a pokrivaju 50% troškova školarine.

Pročitajte i ovo Osnovna škola Vladislav Ribnikar Suđenje u Beogradu Razrednica dječaka otkrila što se s njim događalo prije nego je počinio masakr u školi: "Imao je probleme..." Svijeće i cvijeće za poginule u pucanjavi u školi Poznat motiv Otkriveno zašto je 12-godišnjak u Finskoj pucao na djecu iz razreda

Četiri kandidata koji ostvare najbolje rezultate na ispitu iz matematike i engleskog jezika te intervjuu ostvarit će pravo na stipendije u iznosima od 11.400 eura. Za prijavu je potrebno popuniti OBRAZAC ZA PRIJAVU.

Studij Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima

Visokoobrazovani i stručni menadžeri koji mogu odgovoriti na izazove modernog turizma prijeko su potrebni za ekonomski razvoj Hrvatske. Četverogodišnji stručni studij Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima, koji se izvodi na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT-u) u Dubrovniku, studente priprema za stručne i upravljačke pozicije u područjima ekonomije, turizma i hotelijerstva.

Američki programi i standardi obrazovanja

Programi i nastavni planovi studija u potpunosti su usklađeni s programom International Hospitality and Service Management uglednog američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology (Rochester, New York). Program studija multidisciplinaran je, nudi idealnu kombinaciju znanja iz područja ekonomije i turizma. Naglasak se stavlja na discipline kao što su: marketing, marketinške komunikacije, financije, menadžment, mikro i makro ekonomija, poduzetništvo i njihovu primjenu u turizmu.

Nastava na engleskom jeziku

Nastava se izvodi na engleskom jeziku, a više od 50% predavača američki su profesori s iskustvom života i rada u SAD-u. Uz napredni poslovni engleski jezik, studenti uče još jedan strani jezik, njemački, talijanski, španjolski ili francuski, ovisno o osobnim sklonostima.

Međunarodno priznata američka diploma

Po uspješnom završetku studija studenti ostvaruju pravo na dvije diplome, međunarodno priznatu američku diplomu koju dodjeljuje Rochester Institute of Technology, i hrvatsku diplomu Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju. S američkom diplomom RIT-a studenti imaju priliku izgraditi karijeru diljem svijeta.

Iskustva studenata

Alojz Paver (22); Imamo savjetnika za razvoj karijere koji nam pruža pomoć u pronalasku prakse i priprema nas za izlazak na tržište rada

Alojz Paver (22) iz Bjelovara, student je četvrte godine Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju na smjeru Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima. Posebno ga zanima područje hrana i piće u ugostiteljstvu, a želja mu je upisati tečaj sommelierstva. O svom iskustvo studiranja na RIT/ACMT-u rekao je: „Ovaj fakultet odabrao sam ponajprije zbog prilike za usavršavanje engleskog jezika do naprednog stupnja poslovne komunikacije, kao i zbog obvezne stručne prakse. Na fakultetu imamo savjetnika za razvoj karijere koji nam pruža pomoć i podršku u pronalasku stručne prakse i priprema nas za izlazak na tržište rada. Nastavni plan i program studija usklađeni su sa standardima američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology. Program je suvremen, brz i temeljit. Većina predmeta je stručna i vezana za aktualne teme."

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email: admissions@acmt.hr - tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 - posjetite link STIPENDIJA ili Facebook stranicu RIT/ACMT-a

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene