Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pružite nam ruku i pomozite

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Međuinstitucionalni help info centar' iz Zagreba, od 05.10.2011., u suradnji s udrugom mladih 'Novi svijet' Luščani pokrenuo je projekt za pomoć starijim i nemoćnim osobama koje se nalaze na rubu egzistencije, a nemaju nekoga tko bi se adekvatno brinuo o njima.

Budite i Vi među onima koji su se odmah uključili u ovu akciju i omogućite im paket neophodno potrebnih namirnica i higijenskih potrepština.

Pročitajte i ovo Donald Trump Mir u Europi Otkriven Trumpov tajni plan za završetak rata u Ukrajini? "To bi značilo konačni kolaps svjetskog poretka" Dostava humanitarne pomoći u Pojas Gaze iz zraka Neizvjesnost u Gazi VIDEO Španjolska nad Pojas Gaze ispustila 26 tona hrane pa upozorila: "Ovaj način nije efikasan"

Kako možete pomoći?

Donacijom novčanih sredstava.

Novcem pomažete najefikasnije, jer na taj način prikupljena sredstva možemo usmjeriti ciljano i bez dodatnih troškova. Zahvalni smo Vam neovisno o visini doniranog iznosa, jer ga smatramo dijelom Vašeg odricanja, Vaše dobrote i razumijevanja.

Donacijom namirnica i drugom vrstom pomoći.

U mogućnosti ste, ili jednostavno smatrate primjerenijim donirati konkretne prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, pa i usluge, rado ćemo prihvatiti takav vid donacije.

Vašom donacijom vraćate ovim ljudima dio dostojanstva, vjere i nade.

Za sve dodatne informacije posjetite nas na www.mhicentar.com ili nazovite na 01/6196333

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene