Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Međuinstitucionalni help info centar' iz Zagreba, od 05.10.2011., u suradnji s udrugom mladih 'Novi svijet' Luščani pokrenuo je projekt za pomoć starijim i nemoćnim osobama koje se nalaze na rubu egzistencije, a nemaju nekoga tko bi se adekvatno brinuo o njima.


Budite i Vi među onima koji su se odmah uključili u ovu akciju i omogućite im paket neophodno potrebnih namirnica i higijenskih potrepština.

Vezani članci Vojnici u ulozi humanitaraca (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vojnici, naklon do poda: Dali od svojih plaća za humanitarnu udrugu dovedenu pred zid Slika nije dostupna Evo tko gladnima najčešće pomaže u punjenju socijalnih samoposluga

Kako možete pomoći?

Donacijom novčanih sredstava.

Novcem pomažete najefikasnije, jer na taj način prikupljena sredstva možemo usmjeriti ciljano i bez dodatnih troškova. Zahvalni smo Vam neovisno o visini doniranog iznosa, jer ga smatramo dijelom Vašeg odricanja, Vaše dobrote i razumijevanja.

Donacijom namirnica i drugom vrstom pomoći.

U mogućnosti ste, ili jednostavno smatrate primjerenijim donirati konkretne prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, pa i usluge, rado ćemo prihvatiti takav vid donacije.

Vašom donacijom vraćate ovim ljudima dio dostojanstva, vjere i nade.

Za sve dodatne informacije posjetite nas na www.mhicentar.com ili nazovite na 01/6196333

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju