Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Što vaše oči, nos, uši ili obrve govore o vama? Pričaju li o vašem karakteru?


Vezani članci Provjereno: Udruga Fala - 1 Sretan kraj nakon priče Provjerenog! Udruga za terapijsko jahanje Fala ipak ne mora na cestu Tamna strana svjetskog prvenstva u Katru - 2 Tamna strana svjetskog prvenstva: Zviždači i novinari o optužbama za korupciju i smrti stranih radnika

Stručnjakinja za kinesku metafiziku i feng shui filozofiju tvrdi da dijelovi lica itekako odaju kakve ste naravi. Čak mogu reći i koliko novaca ćete zaraditi ili kakvu ćete karijeru imati.

Psihologija pak na crte lica gleda samo u kontekstu atraktivnih i onih manje atraktivnih, a atraktivnim smatramo simetrične ljude. Mi ćemo vam pokazati kako bismo zaista izgledali da nam je lice potpuno simetrično.

Crte lica jedinstvene su kao i otisak prsta. Znanost kaže nemoguće je da dvije osobe imaju iste crte lica, ma koliko god bili slični. Napravili smo mali test i to na blizankama. Koliko razlika smo našli pogledajte u Provjerenom večeras u 22.45h.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju