Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjerili smo

Što vaše obrve govore o vama?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što vaše oči, nos, uši ili obrve govore o vama? Pričaju li o vašem karakteru?

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad."

Stručnjakinja za kinesku metafiziku i feng shui filozofiju tvrdi da dijelovi lica itekako odaju kakve ste naravi. Čak mogu reći i koliko novaca ćete zaraditi ili kakvu ćete karijeru imati.

Psihologija pak na crte lica gleda samo u kontekstu atraktivnih i onih manje atraktivnih, a atraktivnim smatramo simetrične ljude. Mi ćemo vam pokazati kako bismo zaista izgledali da nam je lice potpuno simetrično.

Crte lica jedinstvene su kao i otisak prsta. Znanost kaže nemoguće je da dvije osobe imaju iste crte lica, ma koliko god bili slični. Napravili smo mali test i to na blizankama. Koliko razlika smo našli pogledajte u Provjerenom večeras u 22.45h.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene