Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slika na zidu od 125 centimetara

Samsung predstavio nove mobitele s projektorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Samsung Galaxy Beam' -mobitel koji može projicirati digitalne materijale na svjeltu površinu.

Samsung je odlučio revitalizirati ideju pametnih mobitela s projektorom prezentirajući novi modela 'Samsung Galaxy Beam' na Svjetskom sajmu mobitela koji se održava u Barceloni. Uz ovaj uređaj moguće je direktno projiciranje multimedijalnog digitalnog sadržaj na zidove, stropove ili na neku drugu ravnu površinu. Projektor ima jačinu svjetlosti 15 lumena, što osigurava prikazivanje u vanjskim uvjetima te mogućnost da proijcira sliku od 50 inča (125 centimetara).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Četvero spašenih Tragedija u Barceloni: U požaru poginule četiri osobe, među njima trogodišnjak i beba Prosvjedi u Barceloni (Foto: AFP) festival La Mercé VIDEO Ulično slavlje 40.000 mladih izmaklo kontroli: Ozlijeđene 43 osobe, 20 uhićenih te je prijavljen slučaj seksualnog napastovanja

Ovaj model krasi zaslon od 4 inča, dvojezgreni 1GHz procesor, 5MP stražnju i 1.3MP prednju kameru. U 'Galaxy Beamu' ugrađen je softver Android 2.3. Uređaj sadrži aplikaciju za upravljanje projektora koja olakšava odabir sadržaja i aktivaciju projekcije u nekoliko koraka.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene