Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mobilne stranice Dnevnik.hr i Gol.hr donose sve važne vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta i drugih kategorija prilagođene ekranima mobilnih telefona


Stiže nam ljeto, vrijeme je godišnjih odmora i zasluženog odlaska na more. Napokon se možete odmoriti od posla i uživati u prirodi i na moru, a kako bi i na plaži ostali u toku s najnovijim informacijama i događajima iz Hrvatske, svijeta, showbiza i sporta, dovoljan vam je samo mobilni telefon s kojim ćete moći pristupiti stranicama Dnevnik.hr i Gol.hr.

>> PREUZMITE I NAJPOPULARNIJU iPhone APLIKACIJU U HRVATSKOJ

Vezani članci Redakcija GOL.hr-a (Foto: dnevnik.hr) DNEVNIK.hr i GOL.hr ovog vikenda oborili rekorde Slika nije dostupna Veliki uspjeh digitalnih kanala Nove TV u 2016. godini

Mobilne stranice Dnevnika i Gola prilagođene su prikazu na ekranima mobilnih telefona te nude jednostavan i pregledan pristup kvalitetnom sadržaju naših portala, uključujući i fotografije i videozapise.

Možete im pristupiti na adresama m.dnevnik.hr i m.gol.hr, a kako je riječ o stranicama namijenjenim pregledavanju na mobitelima, njihovo je učitavanje iznimno brzo, uz jako malu potrošnju podatkovnog prometa.

Mobilni Dnevnik.hr nudi novosti iz svih kategorija na koje ste već navikli – Vijesti, Gospodarstvo, Automotiv, Znanost/IT, Zdravlje i druge te im se može pristupiti odmah s početne stranice. Sve vijesti možete ocjenjivati i sudjelovati u raspravama putem komentara, a na dnu stranice nalazi se i tražilica za brzo pretraživanje.

Osim putem mobilnih stranica, vlasnici iPhoena Dnevniku mogu pristupiti i putem specijalizirane aplikacije koju je s App Storea u tjedan dana preuzelo više od deset tisuća korisnika. Posebne aplikacije Dnevnik.hr i Gol.hr dostupne su i vlasnicima Nokijinih pametnih telefona koji ih mogu besplatno skinuti s OVI Storea.

Ljeto će biti uzbudljivo i za sve ljubitelje sporta – Dinamo kreće u novi pohod na Ligu prvaka, europski prvak dolazi na Poljud, a krajem srpnja počinje i nova sezona Hrvatske nogometne lige. Za praćenje ovih, ali i vijesti iz košarke, svijeta automobilizma, MMA i drugih sportova, dovoljno je samo u vaše mobilne internetske preglednike upisati m.gol.hr.

Osim vijesti i videozapisa, Gol.hr donosi i poslasticu za ljubitelje klađenja koji na ekranima svojih mobilnih telefona mogu uživo pratiti promjene rezultata svih sportova na koje su se kladili.