Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naši portali i na mobilnim telefonima

Dnevnik.hr i Gol.hr s vama i na plaži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mobilne stranice Dnevnik.hr i Gol.hr donose sve važne vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta i drugih kategorija prilagođene ekranima mobilnih telefona

Stiže nam ljeto, vrijeme je godišnjih odmora i zasluženog odlaska na more. Napokon se možete odmoriti od posla i uživati u prirodi i na moru, a kako bi i na plaži ostali u toku s najnovijim informacijama i događajima iz Hrvatske, svijeta, showbiza i sporta, dovoljan vam je samo mobilni telefon s kojim ćete moći pristupiti stranicama Dnevnik.hr i Gol.hr.

Pročitajte i ovo Redakcija GOL.hr-a (Foto: dnevnik.hr) Sjajni rezultati DNEVNIK.hr i GOL.hr ovog vikenda oborili rekorde Slika nije dostupna DNEVNIK.hr 3. najčitaniji Veliki uspjeh digitalnih kanala Nove TV u 2016. godini

>> PREUZMITE I NAJPOPULARNIJU iPhone APLIKACIJU U HRVATSKOJ

Mobilne stranice Dnevnika i Gola prilagođene su prikazu na ekranima mobilnih telefona te nude jednostavan i pregledan pristup kvalitetnom sadržaju naših portala, uključujući i fotografije i videozapise.

Možete im pristupiti na adresama m.dnevnik.hr i m.gol.hr, a kako je riječ o stranicama namijenjenim pregledavanju na mobitelima, njihovo je učitavanje iznimno brzo, uz jako malu potrošnju podatkovnog prometa.

Mobilni Dnevnik.hr nudi novosti iz svih kategorija na koje ste već navikli – Vijesti, Gospodarstvo, Automotiv, Znanost/IT, Zdravlje i druge te im se može pristupiti odmah s početne stranice. Sve vijesti možete ocjenjivati i sudjelovati u raspravama putem komentara, a na dnu stranice nalazi se i tražilica za brzo pretraživanje.

Osim putem mobilnih stranica, vlasnici iPhoena Dnevniku mogu pristupiti i putem specijalizirane aplikacije koju je s App Storea u tjedan dana preuzelo više od deset tisuća korisnika. Posebne aplikacije Dnevnik.hr i Gol.hr dostupne su i vlasnicima Nokijinih pametnih telefona koji ih mogu besplatno skinuti s OVI Storea.

Ljeto će biti uzbudljivo i za sve ljubitelje sporta – Dinamo kreće u novi pohod na Ligu prvaka, europski prvak dolazi na Poljud, a krajem srpnja počinje i nova sezona Hrvatske nogometne lige. Za praćenje ovih, ali i vijesti iz košarke, svijeta automobilizma, MMA i drugih sportova, dovoljno je samo u vaše mobilne internetske preglednike upisati m.gol.hr.

Osim vijesti i videozapisa, Gol.hr donosi i poslasticu za ljubitelje klađenja koji na ekranima svojih mobilnih telefona mogu uživo pratiti promjene rezultata svih sportova na koje su se kladili.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene