Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sada. Ovdje. Uživo.

DNEVNIK.hr iPhone aplikacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dnevnik.hr aplikacija trenutno je 'top news aplikacija' u AppStoreu, a preuzelo ju je više od 20.000 korisnika. Zahvaljujemo svima koji je koriste, a posebice onima koji su nam slali komentare i sugestije za pobošljanja. Pozivamo i sve vlasnike iPhonea, koji još nisu preuzeli aplikaciju Dnevnik.hr, da to učine.

Nakon nagrađivane mobilne verzije portala DNEVNIK.hr, razvili smo i iPhone aplikaciju putem koje možete jednostavno pratiti sve naše sadržaje, bez obzira gdje se trenutno nalazite.

Zahvala svima koji su preuzeli aplikaciju, a ima vas već preko 20.000. 

Ako još niste, požurite u app store ;)

Naša iPhone aplikacija je besplatna i može se preuzeti putem iTunes app storea, a omogućuje pregled aktualnih vijesti te pristup svim našim video sadržajima.

Nakon instalacije aplikacije, koja je izuzetno jednostavna, možete pregledavati naše članke u njihovoj punoj kvaliteti, zajedno sa svim dodatnim sadržajima, baš kao da se nalazite kod kuće, za svojim računalom.

Svi sadržaji dostupni u sklopu aplikacije su kategorizirani te im se može pristupiti kroz pojedine rubrike. Prilikom pokretanja aplikacije automatski se prikazuju najnoviji članci, a aplikacija omogućuje i nesmetano gledanje svih video sadržaja te komentiranje članaka putem DNEVNIK.hr ili Facebook korisničkog računa.

 

 

 

 

 

 

Osim pregleda objavljenih vijesti, naša iPhone aplikacija omogućuje i da sami sudjelujete u kreiranju vijesti i to putem opcije MojReport. Uz MojReport u jednom potezu možete poslati svoju priču (tekst, fotografiju ili video) izravno u DNEVNIK.hr redakciju te tako obavijestiti javnost o najnovijim događajima kojima ste upravo svjedočili. Bez obzira jeste li naletjeli na pljačku banke ili prirodni fenomen, ako smatrate da je događaj poseban ili važan, javite nam se.

 

 

 

 

 

Aplikaciju ćemo redovito obnavljati i dopunjavati novim sadržajima. Zato nam je vaše mišljenje važno! Pišite, komentirajte, kritizirajte, predlažite... može u komentarima, na Facebooku ili mailom. Sve čitamo.

Da, naravno da želim preuzeti DNEVNIK.hr iPhone aplikaciju.

UPDATE:

Aplikacija za iPad je u izradi i najvjerojatnije će biti predstavljena s novom verzijom aplikacije za iPhone.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene