Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zrinjevac nema takve ovlasti

VIDEO: Varšavska nakon rušenja stabala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zahtjev naručitelja, holdingova podružnica Zrinjevac posjekla je stabla u Varšavskoj ulici. Priloženi video pokazuje kako je Varšavska u samo nekoliko sati izgubila dugogodišnji sjaj i pretvorila se u građevinsku zonu.

Zagrebački holding priopćio je da odbacuje sve pokušaje upletanja te tvrtke u političko-pravna pitanja projekta u Varšavskoj ulici te navodi da je njegova podružnica 'Zrinjevac' jutros na zahtjev naručitelja uklonila pet stabala iz te ulice.

Pročitajte i ovo Žrtva s Jakuševca - 3 Za Dnevnik Nove TV Potresna ispovijest radnika stradalog na Jakuševcu: "Kad sam vidio da kolega nema ruku, onesvijestio sam se. Dolje više neću moći nikada" Ilustracija usred zime Dio Zagrepčana ostao bez vode: Pukao je cjevovod, oglasio se Holding

'S poslovnog i tehničkog gledišta podružnica je postupila po uobičajenu postupku kad od ovlaštena naručitelja dobije takav zahtjev. 'Zrinjevac', odnosno Zagrebački holding d.o.o., nije u položaju da odlučuje je li neki projekt opravdan ili društveno prihvatljiv, već je to u isključivoj nadležnosti investitora, gradskih i državnih tijela', navodi u priopćenju holding i podsjeća da kao komunalna tvrtka imaju godišnji ugovor s gradom Zagrebom o pružanju komunalnih usluga te je to najvažniji izvor prihoda holdinga.

>> Varšavska: Posjekli stabla, privedeni aktivisti, gradski vijećnici i Kregar!

>> Hoto: Nastavak radova znači pravdu za sve

Na kraju, ističe se u priopćenju, odbacujemo sve pokušaje upletanja holdinga u političko-pravna pitanja projekta u Varšavskoj ulici u Zagrebu. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene