Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U subotu na Cvjetnom trgu akcija 'Za moje srce'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatsko kardiološko društvo organizirat će u subotu, 10. ožujka, s početkom u 10,30 sati na Cvjetnom trgu javno zdravstvenu akciju "Za moje srce" s ciljem podizanja svijesti o važnosti prevencije bolesti srca i krvnih žila.

Događaju će prisustvovati predsjednik Hrvatskog kardiološkog društva prof. Davor Miličić i specijalizirani liječnici koje će građane educirati o načinima prevencije krvožilnih bolesti, priopćeno je iz Društva.

Pročitajte i ovo Neradne nedjelje - 4 Ljuti zbog Ustavnog suda Vapaj malih obrtnika zbog neradnih nedjelja: "Premijeru, odi u Beč i vidjet ćeš da je sve vezano uz turizam otvoreno" Slika nije dostupna Zbog Cvjetnog Zelena akcija i Pravo na grad: Pozivamo gradonačelnika da suspendira sebe

Svi zainteresirani imat će priliku izmjeriti indeks tjelesne mase, krvni tlak te od stručnih osoba dobiti procjenu kardiovaskularnog rizika.

U Hrvatskoj je svaka druga smrt prouzročena kardiovaskularnim bolestima, koje su glavni uzrok smrtnosti kod nas.

Takvi poražavajući podaci po zdravlje i život čovjeka upozoravaju na važnost suzbijanju najvažnijih čimbenika rizika kojima se može spriječiti čak do 80 posto srčanih i moždanih udara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene