Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sorbet za detoksikaciju za imućnu klijentelu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanci koji žele u 2008. godini zdravije živjeti i jesti mogu svoj jelovnik upotpuniti "sorbetom za detoksikaciju", koji je spravljen na bazi alge kelp (Fucus vesiculosus) i čičkova mlijeka.

Luksuzni odjel robne kuće Harrods u Londonu u srijedu je javnosti predstavio novi desert, koji poboljšava zdravlje kože, potiče probavu i rad jetre.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Prestanite to govoriti!' Izrazi od kojih se nutricionistima 'diže kosa na glavi' Slika nije dostupna Stigao u društvu manekenki Evo gdje se pomlađuje Vladimir Putin

U osnovi desert se sastoji od "štamprla vitamina", u kojemu nema ni jaja ni mliječnih proizvoda. Vitaminski "štamprl" sadrži ekstrakt korijena čička, kiselice, potočarke, maslačka, crvene djeteline i aloe vera.

Proizvod ima slatkast, pomalo likerast okus, a upravitelj odjela za hranu pojašnjava da je desert namijenjen kupcima "koji su
prezaposleni, a žele brzo te bez velikih napora pročistiti
organizam".

Sorbet za detoksikaciju stoji 6,99 funti za porciju koja se konzumira u trgovini odnosno 13,75 funti za litru koja se odnosi kući.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene