Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Istraživanje o 'brazilskoj depilaciji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve više i više žena trpi bol i izdvaja dosta novca zbog želje da uklone sve svoje stidne dlačice, a liječničko društvo Australasie želi znati zašto je tome tako te je pozvalo 100 dragovoljaca da ispune upitnik koji može dati odgovor na taj fenomen raširen u zapadnim zemljama.

Voditeljica istraživanja Philippa McCaffrey je kazao da trajna "brazilka" zahtijeva laserske tretmane koji uklanjaju stidne dlačice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BEZBOLNO RJEŠENJE ZA UKLANJANJE DLAČICA MissStick depilator – najveći neprijatelj dlačica! Slika nije dostupna PHILIPS LUMEA "IPL metoda kod kuće je doista sigurna i bezbolna", potvrđuje Dr. Nola

"To istraživanje pokušava rasvjetliti razloge koje navode žene da trajno uklanjanju stidne dlačice korištenjem brazilske metode", kazala je McCaffrey. "Dobit ćemo postotak žena koje idu na tretman i utvrditi što ih motivira - kulturni, vjerski, estetski, higijenski ili seksualni razlozi".

Naziv "brazilka" nastao je prema "frizuri" koju su proslavile žene iz Brazila jer nošenje G-string bikinija ili tangi na plaži zahtjeva da uklone sve ili gotovo sve stidne dlačice.

McCaffrey je za australsku novinsku agenciju AAP izjavila da je njeno društvo prvo u svijetu koje se uključilo u pokušaj da se shvati ludilo za "brazilkom

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene