Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Antistres terapija

Tko se dira, manje se živcira: Stručnjaci poslodavcima predložili pauze za masturbaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biste li koristili prilike da se zadovoljite kada poslodavci ne bi s time imali problema?

Slutimo da sljedeći prijedlog neće baš tako brzo biti usvojen, barem ne na većini radnih mjesta, ali kada bi poslodavci poslušali što im savjetuju stručnjaci, omogućili bi svojim djelatnicima pauze za masturbaciju!

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Slika nije dostupna Svjetski dan mentalnog zdravlja Čak i ako radimo ono što volimo, možemo ''sagorjeti'', a evo i zašto

Ne šalimo se, takvo što je upravo predložio Mark Sergeant, profesor psihologije sa sveučilišta Nottingham Trent, kojem su podršku pružile i pojedine njegove kolege, među prvima dr. Cliff Arnall.

Masturbacija je, mišljenja su ti psiholozi, izvanredan način otpuštanja stresa, pa kada bi se zaposlenici mogli malo poigrati sa sobom, to bi ih učinilo opuštenijima, a samim time usredotočenijima i produktivnijima.

Zanimljivo, masturbacija na radnim mjestima mnogima ni trenutačno nije strana, pa imajte na umu da je oko vas mnogo onih koji su iskoristili odlazak na WC ili kakav skriveni kutak da se zadovolje.

Ukazuju na to neke provedene ankete, između ostalih i ona koju je 2012. godine proveo magazin Glamour. Naime, čak 31% muških čitatelja tog lista priznalo je da promptno reagiraju kada ih zadesi erekcija unutar radnoga vremena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene