Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokirao obitelj

Živ se pojavio na vlastitom pogrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ožalošćenu obitelj na vlastitom je sprovodu zaprepastio 59-godišnji Brazilac, koji se na svojem posljednjem ispraćaju pojavio itekako živ.

Kako Piše agencija AP, Ademir Jorge Goncalves, navodno je poginuo u teškoj prometnoj nesreći na jugu zemlje, no on je zapravo proveo noć pričajući s prijateljima na parkiralištu. Običaj je u Brazilu da se umrli pokapaju unutar 36 sati od proglašenja smrti, a Gonclaves nije znao da je proglašen mrtav, sve dok njegov pogreb nije počeo.

Pročitajte i ovo Sjećanje na Alekseja Navaljnog Slaže se i njegova majka Navaljnova glasnogovornica: "Planiramo javni oproštaj od Alekseja" Lijesovi Mnogi vjerni tradiciji U Hrvatskoj je osim života skupa i smrt: Sve veći troškovi pogreba prisiljavaju ljude za traženjem alternativnih rješenja

>> S mrtvom je ženom spavao punih pet godina

No, kad je saznao o čemu je riječ, potrčao je na vlastiti pogreb, kako bi ispravio veliku grešku i dati obitelji do znanja da je s njim sve u redu. 'Leš je bio neprepoznatljiv, no odjeća pokojnika jest vrlo slična', rekao je lokalnim medijima glasnogovornik policije i dodao kako se ljudi boje dugo i pomno promotriti tijela pokojnika prilikom identifikacije te da je do zabune došlo vjerojatno zbog toga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene