Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ožalošćenu obitelj na vlastitom je sprovodu zaprepastio 59-godišnji Brazilac, koji se na svojem posljednjem ispraćaju pojavio itekako živ.


Kako Piše agencija AP, Ademir Jorge Goncalves, navodno je poginuo u teškoj prometnoj nesreći na jugu zemlje, no on je zapravo proveo noć pričajući s prijateljima na parkiralištu. Običaj je u Brazilu da se umrli pokapaju unutar 36 sati od proglašenja smrti, a Gonclaves nije znao da je proglašen mrtav, sve dok njegov pogreb nije počeo.

Vezani članci Liječnici u bolnici u Brazilu Predsjednik slavi prosvjede protiv distance, a u zemlji dnevno umire gotovo 3000 ljudi: "Sretan sam, želimo slobodu" Koronavirus u svijetu - 4 Stručnjaci upozorili na novu varijantu korone koju antitijela ne prepoznaju: "To je poput atomske bombe, nijedna zemlja nije sigurna"

>> S mrtvom je ženom spavao punih pet godina

No, kad je saznao o čemu je riječ, potrčao je na vlastiti pogreb, kako bi ispravio veliku grešku i dati obitelji do znanja da je s njim sve u redu. 'Leš je bio neprepoznatljiv, no odjeća pokojnika jest vrlo slična', rekao je lokalnim medijima glasnogovornik policije i dodao kako se ljudi boje dugo i pomno promotriti tijela pokojnika prilikom identifikacije te da je do zabune došlo vjerojatno zbog toga.