Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zračna luka Alikelj je u međuvremenu zatvorena.


Koliko priroda može biti zastrašujuća odlično će vam dočarati i sljedeći video zabilježen u srijedu u Noriljsku, gradu smještenom na sjeveru Sibira.

Vezani članci Erupcija vulkana Taal - 13 Filipinci podijelili potresne fotografije moćne erupcije vulkana Taal Džihadisti srušili zrakoplov sirijskog režima (Foto: AFP) - 1 Džihadisti srušili zrakoplov sirijskog režima: Sirija i saveznici gotovo svakodnevno bombardiraju Idlib

Tamo su djelatnici lokalne zračne luke svjedočili okretanju Boeinga 737 po pisti, "čelične ptičurine" koja teži tridesetak tona kada je prazna.

Zračna luka Alikelj u međuvremenu je zatvorena, a ruska novinska agencija RIA je navela kako u tom gradu očekuju nalete vjetra snažne i do 27 metara po sekundi.

Vjetar otkinuo krov sa zgrade - 'Ovo je bilo strašno'

Je li u vrijeme dok se vjetar poigravao s Boeingom u njemu bilo putnika nigdje nije rečeno, međutim zato je na ruskim portalima potvrđeno da je u Noriljsku poginula 32-godišnjakinja.

Na sirotu je ženu pao krov s peterokatnice, što je također bila posljedica nevremena. Pogledajte u nastavku i ostale prizore iz tog grada.