Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zračna luka Alikelj je u međuvremenu zatvorena.


Koliko priroda može biti zastrašujuća odlično će vam dočarati i sljedeći video zabilježen u srijedu u Noriljsku, gradu smještenom na sjeveru Sibira.

Vezani članci Peter Brodek Slovačka crkva upotrijebila ''tešku artiljeriju'': Iz aviona blagoslovili državu relikvijom koja nije korištena od 19. stoljeća Slika nije dostupna Premrli od straha: Jak udar vjetra umalo prevrnuo avion pri slijetanju

Tamo su djelatnici lokalne zračne luke svjedočili okretanju Boeinga 737 po pisti, "čelične ptičurine" koja teži tridesetak tona kada je prazna.

Zračna luka Alikelj u međuvremenu je zatvorena, a ruska novinska agencija RIA je navela kako u tom gradu očekuju nalete vjetra snažne i do 27 metara po sekundi.

Vjetar otkinuo krov sa zgrade - 'Ovo je bilo strašno'

Je li u vrijeme dok se vjetar poigravao s Boeingom u njemu bilo putnika nigdje nije rečeno, međutim zato je na ruskim portalima potvrđeno da je u Noriljsku poginula 32-godišnjakinja.

Na sirotu je ženu pao krov s peterokatnice, što je također bila posljedica nevremena. Pogledajte u nastavku i ostale prizore iz tog grada.