Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postao hit na Yotubeu

Zaprosio djevojku pjesmom u metrou!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smatrate da prosidba u metrou i nije najromantičnije rješenje? Krivo! Pogledajte ovaj video i pokušajte ostati ravnodušni!

Za Adama Kinga, planiranje prosidbe bio je pažljivo planirani događaj s kompliciranom realizacijom, no na svu sreću, sav posao bio je vrijedan truda!

Pročitajte i ovo Andrej Plenković poput borca VIDEO Odgovor Milanoviću: Pogledajte uz koju pjesmu je premijer ušetao u dvoranu Kolinda Grabar-Kitarović zapjevala sa ženskim zborom u Kraljevici (Dnevnik.hr) POGLEDAJTE SNIMKU U Vladi burno, a ona se opustila: Predsjednica Grabar-Kitarović zapjevala s članicama zbora u Kraljevici

Relacija između London Eustona i South Hampstaeda pretvorila se u najromantičniju vožnju. Adam King nagovorio je svoju djevojku Lucy Rogers da tom relacijom odu na večeru svojim prijateljima.

Nedugo nakon što su se ukrcali, Lucy i ostatak putnika šokirala je pjesma koja je počela. Malo po malo, pjesmu je počeo pjevati čitav zbor. Potom je Adam kleknuo i zaprosio Lucy. Uz suze i nevjericu, odmah je rekla DA! 

Pogledajte ovaj romantičan video.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene