Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavila ga prijetnji

Zaključala policajce u stanu jer joj nisu htjeli uhititi muža

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novosađanka je zatočila dvojicu policajaca u svom stanu i bacila ključ kroz prozor. Žena je bila ljutita na njih jer nisu htjeli uhititi njezinog muža. Nakon sat vremena 'spasila' ih je druga ophodnja, a čak su angažirani i vatrogasci.

'Ona je pozvala policiju kako bi prijavila svog nevjenčanog supruga zbog navodnih prijetnji. Rekla je da joj muž udara o vrata i prijeti. Ophodnja je upućena na adresu koju je navela. Kada su stigli, zatekli su muža ispred vrata, a zatim su pozvonili na vrata', rekao je glasnogovornik policije, .kako prenosi Blic.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Suprug je ušao u stan sa dvojicom policajaca, a žena je odmah počela izričito tražiti da ga uhite, što su oni odbili. 'S obzirom na to da nije bilo elemenata za privođenje, policajci su je uputili na građansku parnicu. Ona je tada eksplodirala, počela je vikati, a zatim je zaključala vrata i bacila ključ kroz prozor', rekao je glasnogovornik.

Drama je trajala gotovo sat vremena. Nakon što su 'oslobođeni', policajci su protiv žene podnijeli kaznenu prijavu zbog ometanja službenih osoba u obavljanju dužnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene