Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zajednički obroci važniji su nego što mislimo…

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
…a doručak s najmilijima veseliji je uz šarena Dukat mlijeka!

 Savršen doručak samo je onaj uz obitelj i najmilije – poruka je koju su nam poslali najmlađi u sklopu Dukatovog četvrtog kreativnog likovnog natječaja „VOLIM MLIJEKO!“.

Pročitajte i ovo PR Novi “stari” Dukatov logo Novi “stari” Dukatov logo totalni je hit i kod nas je prizvao najljepša sjećanja PR VOLIM MLIJEKO! Dječji crteži kravica na novim pakiranjima trajnog mlijeka

Upravo su crteži četvero osnovnoškolaca, Lili Vignjević iz Gline, Lee Čizmić iz Zagreba, Mihaela Perkovića iz Rijeke te Nike Lukende iz Velike Gorice, izabrani između više od 3.000 radova pristiglih na natječaj, i danas krase ograničeno izdanje Dukat trajnog mlijeka u tetrapaku.

Kako bi zajednički trenuci za stolom bili još veseliji, Dukat je pripremio i dodatno iznenađenje: ograničeno izdanje kolekcije od četiri šalice za mlijeko koje također krase pobjednički crteži natječaja „VOLIM MLIJEKO!“. Veseli set od četiri različite šalice može se sakupiti kupnjom promotivnih pakiranja Dukata koja sadrže četiri litre mlijeka s četirima različitima dječjim crtežima i po jednu šalicu za mlijeko. Dok se razigrana pakiranja mlijeka mogu pronaći u svim trgovačkim lancima diljem zemlje, promo pakiranja sa šalicom mogu se pronaći u hipermarketima Interspar i supermarketima Spar od 24. veljače 2016.

Današnja dnevna dinamika, s ubrzanim jutarnjim pripremama, pretrpanim rasporedima i nagomilanim obavezama, često ne ostavlja dovoljno vremena za kvalitetno druženje i razgovor s najmilijima. Upravo zato ovogodišnjom temom natječaja „Zajednički doručak“ Dukat nastoji dodatno skrenuti pažnju na važnost doručka te zajedničkih obiteljskih obroka općenito.

Partner projekta je Muzej suvremene umjetnosti Zagreb, a podršku projektu dali su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta te Ministarstvo zdravlja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene