Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priča iznenadila sve

Za naježiti se: Dječak raskrinkao čovjeka koji ga je ubio u prošlom životu?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znali su da crveni biljeg na njegovoj glavi nešto znači, no nisu imali pojma što ih čeka...

Trogodišnji dječak iz Izraela jedan je od aktera knjige njemačkog terapeuta reinkarnacije Trutza Harda. Dječak je pripadnik etničke skupine Druza koja čija vjera i kultura prihvaćaju reinkarnaciju kao činjenicu. Unatoč tome, njegova je priča iznenadila i njegove sunarodnjake.

Pročitajte i ovo Leopard Viralna snimka VIDEO Dječaku u ured ušetala velika zvijer, fantastična reakcija spasila mu život Beogradska škola u kojoj se dogodio masakr U prostorijama klinike Ispituju dječaka koji je počinio masakr u beogradskoj školi: Postavit će mu pet pitanja, a odgovori bi mogli otkriti glavni misterij

Dječak je rođen s velikim crvenim biljegom na glavi, a njegov narod vjeruje kako su takvi znakovi na tijelu posljedica prijašnjih života, odnosno smrti. Kad je dječak naučio govoriti rekao je svojoj obitelji da je u prošlom životu bio ubijen udarcem sjekire u glavu. Sjećao se iz kojeg je sela te su ga tamo i odveli ne bi li se još čega prisjetio.

Rekao im je i kako je on zapravo reinkarnacija čovjeka koji je nestao četiri godine ranije, a sjećao se i imena svog ubojice, piše TheEpochTimes.

Brazilca koji tvrdi da je Isus Krist slijedi stotine mladih žena

Kad su ubojicu suočili s tim optužbama on je potpuno problijedio, ali nije priznao ubojstvo. Dječak je tada rekao kako ih može odvesti i na mjesto na kojem je zakopano tijelo muškarca za kojeg su vjerovali da je nestao.

Točno na mjestu na koje ih je odveo pronašli su kostur muškarca čija je lubanja bila rasječena točno na mjestu na kojem dječak ima biljeg. Kraj tijela su pronašli i sjekiru.

Suočen s ovim dokazima, ubojica je priznao zločin.

Cijelom ovom procesu prisustvovao je i dr. Eli Lasch, poznati izraelski profesor medicine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene