Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dojavu da su nepoznati počinitelji ukrali vagu iz prikolice u Vukosavljevici, virovitički su policajci zaprimili u srijedu.


Virovitički policajci pronašli su i vratili ukradenu, 500 kilograma tešku vagu, vlasništvo jedne tvrtke iz Slatine, izvjestila je u četvrtak Policijska uprava Virovitičko-podravska.

Ukradene jabuke: 'Za ovo je bilo potrebno 20-ak iskusnih berača'

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Policija objavila detalje nesreće na Klisu: Vozač prethodno skrivio još jednu nesreću, pobjegao, bio je pijan i nije imao dozvolu Policijska sirena, ilustracija Sramota: Djelatnici štićenicima doma za starije davali tablete za spavanje pa ih pljačkali

Dojavu da su nepoznati počinitelji ukrali vagu iz prikolice u Vukosavljevici, virovitički su policajci zaprimili u srijedu. Kriminalističkim istraživanjem utvrdili su kako su počinitelji noć prije iz otključane prikolice skinuli vagu 'Libela stabil', kapaciteta 500 kilograma, sakrili ju u grmlje i visoku travu, te prekrili granama 's namjerom otuđenja'.

Nakon što su je pronašli, policajci su vagu vratili djelatnicima tvrtke iz Slatine. Slijedi kaznena prijava i potraga za počiniteljima. Materijalna šteta je veća od četiri tisuće kuna. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook