Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Luksuz na 22 kotača

Vjerujte, ovo je noćni klub i Guinnessov rekorder!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ima gotovo 43 kvadrata prostora, razmještenog na 22 kotača. Potpuno je je crn i pruža neviđen luksuz. To je 'Midnight Rider', najteža i najluksuznija limuzina na svijetu.

Ponoćni Jahač dug je 21,3 metra, visok 4,3 metra i pogoni ga kamion čiji motor ima 440 konjskih snaga. Unutrašnjost podjeća na luksuzni noćni klub te ima veliki bar s boravkom, promatrački separe te boravak u stražnjem dijelu. Maksimalan kapacitet je 40 osoba, dovoljno za zabavu bilo kakve vrste.

Pročitajte i ovo Tomislav Lubenjak krenuo u obaranje Guinnessova rekorda (Foto: Dnevnik.hr) Progurao 106,9 kilometara Tomislav ušao u Guinnessovu knjigu rekorda: "Glava je htjela još, ali tijelo nije dalo. Imam previše žuljeva, strah me skinuti tenisice" Valentina Baus prati napore Tomislava Lubenjaka (Foto: Dnevnik.hr) - 1 krenuo u obaranje Guinnessova rekorda Tomislav u pet sati "progurao" 30 kilometara: "Tek sam se zagrijao, sad sam na radnoj temperaturi"

Ta je limuzina ušla ove godine i u Guinnessovu knjigu rekorda, kao najteža limuzina na svijetu. Vozilo je u vlasništvu jedne kalifornijske kompanije, a dozvolu za rad ima po čitavom SAD-u.

Izgradnja je trajala punih sedam godina. Pogledajte priloženi video i procjenite je li Ponoćni Jahač zvrijedio svoju titulu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene