Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pet sati letova u 25 sekundi

VIDEO Zračna 'invazija' u San Diegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet sati zračnog prometa u San Diegu natrpanih u jedan video od 25 sekundi. To je recept za nešto što izgleda kao potpuna zračna invazija.

Profesor fotografije i filma Cy Kuckenbaker, snimio je 60 zrakoplova koji su prilazili zračnoj luci u San Diegu, prošlog petka između 10:30 i 15 sati. Snimku je pregledao, uredio i skratio na samo 25 sekundi, ali tako da je u njoj preklopio letove svih navedenih zrakoplova.

Pročitajte i ovo Rabin Yisroel Goldstein (Foto: AFP) Pucnjava kod San Diega Rabin u napadu na sinagogu ostao bez prsta: "Bio sam oči u oči s teroristom koji je držao pušku, ne mogu zaboraviti taj izraz na njegovu licu" Pucnjava u sinagogi kod San Diega (Foto: AFP) Inspirirao ga pokolj na Novom Zelandu Napadač na sinagogu napisao protužidovski manifest, sada je pod istragom i za podmetanje požara u džamiji

>> Za ovo im je trebalo 6 dana i 400 radnih sati

No to nije sve, jer Kuckenbaker je sasvim odvojeno snimao 1st Bridge u San Diegu te je posebno snimio i nebo tijekom sunčanog dana, a snimanje je trajalo 8 sati.

Kad je sve tri snimke doradio i spojio, dobio je video od 25 sekundi, koji izgleda i više nego uvjerljivo, kao što možete vidjeti u niže priloženoj snimci.

'San Diego ima neobičan prilaz zračnoj luci, koji zahtjeva da avioni lete nisko iznad centra grada te se moraju naglo spustiti iza brda, kako bi sletjeli na pistu', kaže autor videa, a prenosi Daily Mail.

Ideju za video dobio je nakon što je vidio fotografiju svih zrakoplova koji su u jednom danu poletjeli s jednog europskog aerodroma. Pogledajte njegov video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene