Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasan podvig

VIDEO: Ispod 580 kg razbijenog stakla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iluzionist iz Moldavije izveo je nesvakidašnji pothvat, zatrpao se u kontejner s 580 kilograma komadića razbijenog stakla - i preživio.

Ovaj 28-godišnjak disao je pomoću gumene cijevi u ustima, koja je virila iz stakla, na vrhu kontejner, a sa svojim je timom komunicirao jedino putem gumba za alarm. Zadnji pokušaj u svijetu, ovog tipa, trajao je čitavu 21 minutu, no nije navedeno koliko je moldavski iluzionist uspio izdržati pod oštrim staklenim teretom, prenosi ProTV.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin novi sukob na pomolu? Institut za rat upozorava: Rusi se pripremaju za rat protiv još jedne zemlje? Pristupnice; ilustracija Pristupnica za EU Nada umire zadnja: ''Ako postanemo dio obitelji europskih zemalja, moći ćemo brže završiti rat''

Pored kontejnera stajao je i liječnički tim, u slučaju nužde, no je staklo kontejnera razbijeno, iluzionist po imenu Arvat, izašao je van sa samo nekoliko vidljivih ogrebotina, no vidno iscrpljen. Kako je to zapravo izgledalo, pogledajte u video snimci događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene