Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Curi boja...

VIDEO Tajkun tuži proizvođača boje zbog udubina na jahti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milijarder težao 80 milijardi kuna tužio je proizvođača boje zbog loše obavljenog posla.

Ruski milijarder Andrej Meljničenko tužio je vlasnika Dulux boja Akza Nobela za 545 milijuna kuna, zbog, kako tvrdi, loše pofarbane jahte, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragični susret Horor na godišnjem odmoru: Bračnom paru zatvorenici oteli jahtu, a njih bacili u more? "Riješili su ih se" Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila

Tvrtku Dulux angažirao je kako bi obavila završni posao na luksuznoj jahti vrijednoj 1,8 milijardi kuna. Meljničenko se požalio kako je nakon posla jahta puna udubina i linija, a zbog štete morao je iznajmiti zamjensku jahtu koja košta 22 milijuna kuna mjesečno.

>>Mega-jahta Andreja Meljničenka plijeni pozornost na Karibima

U tužbi tvrdi kako je zbog nesposobnosti kompanije morao sasvim preurediti megajahtu. Nju je dizajnirao francuski guru interijera Philippe Starck, a ima plesni podij sa staklenim stropom, koji je zapravo dno bazena na palubi iznad.

U glavnu spavaću sobu može se ući samo otiskom prsta, a zaštićena je staklom otpornim na bombe. Jedan od kreveta okreće se pritiskom na gumb. Zidovi su uređeni ražinom kožom, a vjeruje se kako svaka slavina u kupaonici košta po 220.000 kuna.

Pogledajte video 'A' jahte:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene