Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Super Obamaman

Obama superjunak, a ne ubojica muha!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon epizode s ubijanjem muhe, o američkom predsjedniku Baracku Obami, pojavio se dvominutni animirani film, u kojem je on globalni superjunak, koji 'spašava dan' i popravlja sve probleme u ekonomiji te svladava čitav niz neprijatelja.

Pobjeda u ratu u Iraku, rješavanje problema Talibana jednim kung-fu udarcem, poboljšanje stanja u zdravstvu, preskakanje zgrade (poput lika Supermana iz crtića) te leta u svemir, samo su dio repertoara superjunaka Obame, u kratkom filmu, koji je prvi put prikazan na večeri u Centru za konvencije u Washingtonu, kojoj je prisustvovao i sam Obama, na poziv medija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Uspjet ćemo, uvijek uspijemo' VIDEO Michellein strastveni govor podrške suprugu Slika nije dostupna 17. obljetnica masakra Tisuće odale počast žrtvama Srebrenice, izviždali političare

'He's Barack Obama', naziv je uratka, kojeg je napravila tvrtka Jib Jab Media, koja je inače poznata po proizvodnji šaljivih animiranih političkih filmića. U filmiću se pojavljuje i sam Obama, gdje odgovara na telefon i najavljluje najnoviju globalnu prijetnju - pirate, nakon čega trga košulju sa sebe i otkriva svoj herojski kostim te leti ususret neprijatelju i opasnostima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene