Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Operacija spašavanja

VIDEO: Slonića zapelog u močvaru spašavali trenirani slonovi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika operacija spašavanja u sjeveroistočnoj Indiji.

Međutim, u nevolji nije bio čovjek, već mladunče slona koje je zapelo u močvari u selu Deepor Beel kod grada Guwahatija. Mladog slonića spašavali su trenirani slonovi, a nakon izvlačenja pušten je natrag u džunglu. Ljudi koji su ga prvi uočili nisu ga mogli sami spasiti, a kasnije se spasiocima pridružio velik broj mještana.

Pročitajte i ovo Slonica Lanka - 3 Poklon Josipu Brozu Titu Posljednja slonica u Hrvatskoj pati od depresije? Prijatelji životinja tvrde da živi u neadekvatnim uvjetima, iz NP Brijuni odgovaraju: "Selidba bi joj uzrokovala stres" Slika nije dostupna stroga regulacija Ako piješ, ne jaši: Slonovi dobivaju osobne iskaznice, kraće radno vrijeme...

'Radi se o mladunčetu slona koji je zapeo u močvarnom području šume, ne znamo otkad, moguće od jutra,' rekao je jučer lokalni stanovnik Lakhan Teron. Jednogodišnji slon je zapeo kad je zajedno sa svojim krdom krenuo prema šumskom rezervatu Rani-Garbhanga. Kausik Baruah, stručnjak za slonove, rekao je da mladunče nije ozlijeđeno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene