Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Po prvi put u Aziji, a možda i svijetu, održana je utrka između, mogli bi to tako nazvati, Davida i Golijata u Singapuru. U ulozi hrabrog Davida našao se Porsche 911, a u ulozi Golijata, ni manje ni više nego Boeing 747 Jumbo Jet.


Titan među zrakoplovima i njemačka jurilica odmjerili su snage na nacionalnom aerodromu u Singapuru, kako bi jednom zauvijek riješili pitanje kralja uzletnih pista. 'Mislim da je rezultat zapravo bio očit. Ja sa veliki obožavatelj Porschea. Definitivno je Porsche moćniji i rezultat je nešto o čemu će se još pričati', rekao je za Associated Press Marcus Lai, jedan od mnogobrojnih promatrača.

Vezani članci Zaprosio djevojku nakon Maratona lađa - 2 ''Dvostruka pobjeda'': Na Maratonu lađa zaprosio djevojku Singapur Singapur uveo nove restrikcije: Zabranjuje se okupljanje više od dvije osobe, nema posluživanja jela u restoranima

Porsche je utrku dobio, sustigavši Boeingovu grdosiju pred sam kraj piste i prije uzleta zrakoplova te je tako proglašen kraljem asfalta. 'nadao sam se kako će Boeing 747 dobiti utrku, ali nažalost, mislim kako je staza bila prekratka pa zrakoplov nije mogao dovoljno ubrzati kako bi pobijedio Porschea', zaključio je jedan od promatrača, kojem je ogromni zrakoplov draži.