Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gage Boucher skromno je komentirao fotografiju te rekao da je učinio ono što bi i svi drugi učinili u toj situaciji.


Fotografija koja ja obišla svijet i zaludila Amerikance prikazuje zaposlenika jednog supermarketa kako veže cipele starijem gospodinu.

VIDEO Iz vode izronio grad potopljen više od pola stoljeća!

Vezani članci Šalice s porukom (Foto: Dnevnik.hr) Netko si je dao truda: Neočekivana poruka na odjelu kuhinjskih potrepština jedne zagrebačke trgovine Alexandria Ocasio-Cortez (Foto: AFP) - 1 Političarka ušla u povijest: "U ovim sam cipelama odradila pobjedničku kampanju, kucala sam na vrata dok se nisu raspale"

Drugi zaposlenik istog supermarketa u Ormond Beachu na Floridi, Keith, snimio je kolegu kako starijem kupcu veže vezice na cipelama, a fotografiju objavio na Facebooku, piše BuzzFeed.

Nije ni slutio kakvu će lavinu svojom objavom pokrenuti. Kiel je objavio fotografiju i doznao ime zaposlenika Gagea Bouchera kako bi njegovo dobro djelo bilo prepoznato.

'Starac nije mogao dosegnuti svoju cipelu, a Gage mu je zavezao tu, ali i drugu cipelu, i sve to uz smiješak', objavio je uz fotografiju Kiel.

VIDEO Ne biste voljeli da vam se u moru dogodi ovaj 'katapult'

Gage Boucher skromno je komentirao fotografiju te rekao da je učinio ono što bi i svi drugi učinili u toj situaciji.

'Pokušao mi je dati novac, na fotografiji možete vidjeti da poseže za novčanikom, a ja sam rekao da ne treba', ispričao je Boucher za televiziju Fox8.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook