Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stotine mladenki potrčalo je koliko ih noge nose kako bi izabrale što ljepšu vjenčanicu u kojoj će reći svoje sudbonosno 'da'.


U američkom gradu Atlanti jučer ujutro održala se već tradicionalna utrka mladenki. Točno u osam sati ujutro buduće mladenke potrčale su ne bi li ugrabile što više haljina. Lokalni mediji javljaju kako je najmanje jedna žena u utrci zadobila lakše tjelesne ozlijede.

Vezani članci Wingf for Life Najemotivnija utrka na svijetu i ove godine ujedinit će svijet: "Toliko je pozitivne energije na jednom mjestu. Zaboraviš granice i bol" Slika nije dostupna Ove mladenke trčale k'o lude u Beogradu - Mladoženja je čekao...

Zajedno s prijateljima, rodbinom i najbližim članovima obitelji buduće mladenke napustile su trgovinu s vjenčanicama jučer u večernjim satima. Neke su proputovale kilometre kako bi sudjelovale u utrci i izabrale što ljepšu haljinu po povoljnoj cijeni. Naime, više od dvije tisuće dizajnerskih vjenčanica jučer se prodavalo po znatnoj nižoj cijeni od uobičajene.