Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naišla na betonsku prepreku

VIDEO: Pijana vozačica preletjela drugi auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanka ja autom preletjela drugo vozilo na aerodromu u Dallasu. Nakon toga se auto zapalio, a ona je prošla samo sa slomljenim zglobom.

Yasmine Villasana iz Forth Wortha u Texsasu uhićena je zbog vožnje u pijanom stanju i to odmah nakon incidenta. 22-godišnjakinja je autom u velikoj brzini naletjela na betonske prepreke na parkiralištu zračne luke. Zatim je auto poletio u zrak i preletio drugo vozilo, preokrenuo se te zapalio prilikom slijetanja. U cijeloj toj nesreći, Villasana je slomila samo ručni zglob. Nitko drugi u bizarnoj nesreći nije ozlijeđen, prenosi Herald Sun.

Pročitajte i ovo Ilustracija Golemi fijasko "Zbog njega će se kotrljati glave!" Amerikanci ljuti na britansko osiguranje na aerodromima: Sitni kriminalac pokazao golemi propust, a sada je u bijegu Slika nije dostupna Boise u Idahu Tragedija u zračnoj luci: Urušio se hangar, ljudi ostali zarobljeni ispod krova, troje mrtvih

Za vrijeme policijskog ispitivanja, djevojka se pokušala vratiti u automobil, koji je još uvijek gorio. 'Tvrdi da je konzumirala samo jedan sok od brusnice pomiješan s votkom i to večer prije događaja, te da ju je drugi auto udario straga', stoji u priopćenju policije.

Policijska istraživanja na terenu nisu pokazala da se netko zaletio u nju. Djevojka je uhićena i slijedi joj kaznena prijava. Ona je na aerodrom dovela jednu osobu, a prije samog incidenta, navodno je bila na odlasku, javlja FOX.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene