Obavijesti Video Pretražite Navigacija
300 orgazama dnevno

VIDEO: Stalno je seksualno uzbuđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Michelle Thompson dnevno može doživjeti 300 orgazama, zbog medicinskog sindroma stalnog seksualnog uzbuđenja.

Michelle, čije rijetko stanje znači da uvijek žudi za seksom, a orgazam može doživjeti doslovno uvijek. Čak je morala dati otkaz u tvornici kolača jer su je uzbuđivali strojevi, piše News of the World. ‘Znam da sam sretna što mogu doživjeti orgazam budući da mnoge žene to uopće ne mogu. Ali ovo stanje uništilo mi je život’, rekla je 43-godišnja Michelle. Njezin prvi dečko napustio ju je nakon nekoliko mjeseci veze jer nije mogao zadovoljiti njezine potrebe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u cetinju Patriotski skup: Okupili se crnogorski nacionalisti pa zapjevali Thompsona i Škoru! Ilustracija Nakon odluke Visokog prekršajnog Ustavni sud još jednom ustvrdio: "Za dom spremni" je ustaški pozdrav i nije u skladu s Ustavom

Sljedećih godina dečki su je samo napuštali, a jedan joj je kazao kako on nije stroj. Michelle je sada pronašla muškarca svojih snova, 32-godišnjeg susjeda Andrewa Carra. U vezi su već šest mjeseci, a ljubav vode, kažu, i deset puta na dan. ‘Andrew je promijenio moj život. Više ne tražim lijek za svoje orgazme. Pronašla sam ga. Sada se stalno smiješim, a to nije samo zbog orgazama’, zaključila je Michelle.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene