Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prava sreća

VIDEO Nešto što još niste vidjeli: Motociklist udario u automobil, a onda...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spretni je motociklist uspio izaći iz ove prometne nesreće bez težih ozlijeda, napravio je nekoliko akrobatskih manevara i dočekao se na noge.

Ovakve stvari se događaju jednom u milijun slučajeva. Video koji je šokirao mnoge prikazuje motociklista koji je naletio na osobni automobil, a sudeći prema komentaru ispod videa, ostao je bez težih ozlijeda.

Pročitajte i ovo Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

VIDEO Pretjecao kolonu vozila, a onda je vozač cisterne napravio nešto bizarno

Nadzorne kamere snimile su nešto nevjerojatno. Spretni se motociklist, prilikom udara u osobno vozilo, od siline udara našao u zraku, napravio nekoliko akrobatskih manevara i dočekao se na noge.

Pogledajte VIDEO i sljedeći put kada ugledate motociklista ili pak neko drugo vozilo, radije ga propustite, jer iako nam se nekada čini da stignemo skrenuti, realnost je ipak malo drugačija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene