Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Spretni je motociklist uspio izaći iz ove prometne nesreće bez težih ozlijeda, napravio je nekoliko akrobatskih manevara i dočekao se na noge.


Ovakve stvari se događaju jednom u milijun slučajeva. Video koji je šokirao mnoge prikazuje motociklista koji je naletio na osobni automobil, a sudeći prema komentaru ispod videa, ostao je bez težih ozlijeda.

VIDEO Pretjecao kolonu vozila, a onda je vozač cisterne napravio nešto bizarno

Vezani članci Zagreb se jutros probudio pod snježnim pokrivačem i uz temperaturu ispod nule Zagreb se jutros probudio pod snježnim pokrivačem i uz temperaturu ispod nule. Snijega ima i u Šibeniku Sudar (Foto: Screenshot/YouTube) Karma ne prašta: Odbio se skinuti s mobitela za vrijeme vožnje pa požalio

Nadzorne kamere snimile su nešto nevjerojatno. Spretni se motociklist, prilikom udara u osobno vozilo, od siline udara našao u zraku, napravio nekoliko akrobatskih manevara i dočekao se na noge.

Pogledajte VIDEO i sljedeći put kada ugledate motociklista ili pak neko drugo vozilo, radije ga propustite, jer iako nam se nekada čini da stignemo skrenuti, realnost je ipak malo drugačija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook