Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nepropisno je parkirao, kaznu nije namjeravao platiti, a nije namjeravao dozvoliti pauk službi da mu odveze automobil, iako su ga već podigli na kamion.


Neki vozači će pod svaku cijenu prkositi pauk službama, pa tako i po cijenu oštećenja vlastitog automobila, što se i dogodilo u Londonu.

Vezani članci Jude Law i supruga Phillipa Coan - 3 Proslavio ga je skandal s dadiljom, a ukrotila ga je 14 godina mlađa doktorica psihologije Policija u Londonu nakon terorističkog napada - 1 U Londonu uhićen muškarac koji je izbo vjernika tijekom molitve u džamiji

Nakon što je pauk služba podigla i smjestila nepropisno parkiran automobil na kamion, vlasnik se pojavio, popeo na kamion, sjeo u auto i oštro krenuo unazad.

Slijetanje s platforme kamiona bilo je tvrdo i krajnje loše po automobil, no vozilo je izdržalo nesvakidašnji manevar, a vlasnik se nakon otimanja vlastitog automobila odvezao u nepoznatom smijeru, prenosi Daily Mail.

Incident je prijavljen policiji, no bez rezultata, jer su ga u policiji okarakterizirali kao građansko prepiranje.

Djelatnik parking servisa kasnije je rekao da je na ulici bilo i djece, koja su mogla stradati zbog nesmotrenosti i mahnitog ponašanja neodgovornog vozača, čiji identitet ostaje nepoznat.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook