Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nepropisno je parkirao, kaznu nije namjeravao platiti, a nije namjeravao dozvoliti pauk službi da mu odveze automobil, iako su ga već podigli na kamion.


Neki vozači će pod svaku cijenu prkositi pauk službama, pa tako i po cijenu oštećenja vlastitog automobila, što se i dogodilo u Londonu.

Vezani članci Slavlje na ulicama Londona zbog Brexita - 4 Reporterka Nove TV iz Londona: Jedni slave, drugi žaluju, trećima je svejedno - "Mali poduzetnici podržavaju Brexit, korporacije već osjećaju poteškoće" Kate Middleton Vojvotkinja se dobro nasmijala na situaciju u kojoj se našla taman kad su je fotografi snimali

Nakon što je pauk služba podigla i smjestila nepropisno parkiran automobil na kamion, vlasnik se pojavio, popeo na kamion, sjeo u auto i oštro krenuo unazad.

Slijetanje s platforme kamiona bilo je tvrdo i krajnje loše po automobil, no vozilo je izdržalo nesvakidašnji manevar, a vlasnik se nakon otimanja vlastitog automobila odvezao u nepoznatom smijeru, prenosi Daily Mail.

Incident je prijavljen policiji, no bez rezultata, jer su ga u policiji okarakterizirali kao građansko prepiranje.

Djelatnik parking servisa kasnije je rekao da je na ulici bilo i djece, koja su mogla stradati zbog nesmotrenosti i mahnitog ponašanja neodgovornog vozača, čiji identitet ostaje nepoznat.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook