Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da neke mačke zaista imaju devet života dokazao je i 4-godišnji Brownie koji je nakon jedne šetnje kući došao sa strijelom u glavi.


Brownie je imao nevjerojatnu sreću jer je strijela, dugačka 30-ak centimetara, koja je ušla iznad oka i izašla kod uha, samo okrznula lubanju pa su je veterinari izvadili bez većih problema. 'On je čudo od mačka. I sa strijelom u glavi samo je preo i mazio se sa svima koje je vidio. On je drag mačak prepun ljubavi', kazala je Sarah Hayes, izvršna direktorica Udruge Monroe County Humane Association koja je ponudila i 1.450 dolara nagrade onome tko pomogne da se uhvati počinitelj.

Vezani članci Jared Leto (Foto: Getty Images) Za najapsurdniji stajling Met Gale zaslužan je ovaj slavni ljepotan: Izgubio je glavu, ali doslovno! Mačak bez dlaka postala internetska senzacija (Foto: Profimedia) Mačak bez dlaka postao internetska senzacija: Jeste li ikad vidjeli mrzovoljnije biće?

Brownie je nakon tri dana lutanja došao kući. Kada ga je vlasnik, 83-godišnji Dillon Eads, vidio sa strijelom u glavi, odmah je obavijestio policiju sumnjajući da je netko njegova ljubimca iskoristio kao metu na kojoj je vježbao gađanje. 'Nikada mi ni zbog čega u životu nije bilo toliko teško. Puklo mi je srce kad sam ga vidio takvog', ispričao je starac sa suzama u očima. No, kroz koji dan Brownie će se s liječenja vratiti kući vlasniku. A ostalo mu je još osam života.