Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da neke mačke zaista imaju devet života dokazao je i 4-godišnji Brownie koji je nakon jedne šetnje kući došao sa strijelom u glavi.


Brownie je imao nevjerojatnu sreću jer je strijela, dugačka 30-ak centimetara, koja je ušla iznad oka i izašla kod uha, samo okrznula lubanju pa su je veterinari izvadili bez većih problema. 'On je čudo od mačka. I sa strijelom u glavi samo je preo i mazio se sa svima koje je vidio. On je drag mačak prepun ljubavi', kazala je Sarah Hayes, izvršna direktorica Udruge Monroe County Humane Association koja je ponudila i 1.450 dolara nagrade onome tko pomogne da se uhvati počinitelj.

Vezani članci Peđa Grbin o Sabi - 2 SDP zabrinut zbog jutrošnjeg napada na Markovu trgu, traže preispitivanje osiguranja Učiteljica Učiteljica prestravila učenike jednostavnim trikom, neki će imati doživotnu traumu

Brownie je nakon tri dana lutanja došao kući. Kada ga je vlasnik, 83-godišnji Dillon Eads, vidio sa strijelom u glavi, odmah je obavijestio policiju sumnjajući da je netko njegova ljubimca iskoristio kao metu na kojoj je vježbao gađanje. 'Nikada mi ni zbog čega u životu nije bilo toliko teško. Puklo mi je srce kad sam ga vidio takvog', ispričao je starac sa suzama u očima. No, kroz koji dan Brownie će se s liječenja vratiti kući vlasniku. A ostalo mu je još osam života.