Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Calvino Inman američki je 15-godišnjak, koji se naočigled ne razlikuje od svojih vršnjaka, no ovaj dječak iz Tennesseeja predstavlja medicinski fenomen i potpuni misterij za tamošnje liječnike. Naime, Calvinu iz očiju čak i do triput dnevno teče krv!


'Ponekad samo osjećam kako mi krv navire u oči, poput suza. Oči mi postanu vlažne , a kad krv počne teći, uvijek me oči peku', rekao je američkim medijima dječak, objašnjavajući da mu krv iz očiju zna suziti između minute i jednog sata. 'Svi moji prijatelji misle kako sam opsjednut. Već sam se navikao na takve komentare, ali isprva me to uistinu vrijeđalo', ispričao je Calvino.

Vezani članci Ples sa zvijedama: Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Kraljica sambe Viktorija ponesena emocijama pala pred žiri i zaplakala za kraj Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Plesni nastupi rasplakali su i plesače i publiku: "Osjećam se kao na koncertu Miše Kovača"

Njegova majka, kad je on prvi put proplakao krv, njegova majka je doživjela šok i odmah pozvala hitnu pomoć. 'To mi je bila najstrašnija stvar koju sam dotad doživjela, kad me je pogledao i upitao: Mama, hoću li umrijeti? Srce mi se slomilo u tom trenutku od šoka', objasnila je dječakova majka Tammy Mynatt. Ona očajnički traži način kako da pomogne sinu i da pronađe nekog liječnika, koji bi mogao zaustaviti da njezin sin plače krvave suze. ?Otići ću bilo gdje na svijetu i učiniti bilo što. Samo neka netko pomogne mom djetetu', rekla je na kraju majka.