Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo 10 dolara!

Vi bi da vam govore da ste 'zakon'? Evo rješenja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znate da ste jednostavno genijalni ili vam nedostaje samopouzdanja? Nebitno, imate li 10 dolara (oko 57 i pol kuna) viška ova je ponuda baš za vas.

Stranica AwsomenessReminders.com nudi vam uslugu da vas netko svakodnevno podsjeti koliko ste zakon. Za 10 dolara mjesečno netko će vas svaki dan nazvati i reći te slatke riječi podrške. Ako se ne javite na telefon, nema problema, oni će vam ostaviti poruku na automatskoj sekretarci. Zachary Burt, koji je pokrenuo spomenutu stranicu kaže da se ne radi o šali i da je stranica 'vrlo stvarna', prenosi NewsFeed.

Pročitajte i ovo Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi Ilustracija Kazna prije zločina Zbog drakonskog zakona ljude će moći uhititi i prije nego što počine zločin: "Rezultat bi bio orvelovska noćna mora"

Na stranici vam nude mogućnost da nekome ovu usluge naručite kao dar, a kažu da su jeftiniji od karte za kino i još jeftiniji od životnog trenera. Ako niste iz SAD-a ili Kanade, za uslugu ćete morati izdvojiti 20 dolara. Možete se pretplatiti samo na jedan mjesec za 15 dolara, više mjeseci za 10 dolara po mjesecu i šest mjeseci za cijenu od 50 dolara.
Napominju da vas ne zavara loš dizajn stranice, jer novac radije čuvaju za više poziva. Pruža vam se mogućnost i da sami sastavite poruku koju želite čuti.

Burt je rekao da je stranica pokrenuta prošli tjedan, a za sada broji preko 100 pretplatnika. Kada je tek pokrenuo posao sam je nazivao ljude, a nakon par dana počeo mu je pomagati i njegov cimer. Da se posao širi pokazuje činjenica da je u petak zaposlen prvi 'vanjski suradnik'.

Ako vam cijela priča zvuči sumnjivo uvijek možete dati nešto novca beskućniku i osjećat ćete se dobro za manje od 10 dolara mjesečno.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene