Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rodila im devetero djece

Udala se za čak 11 muškaraca i sve ih je pokrala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanka Bobbi Ann Finely se udala za čak 11 vojnih službenika. Osim što voli vojnike, voli i novac, pa je svakog od njih i opljačkala.

Američke vojnike je zadnjih 20 godina varala i potkradala. Nalog za njezino uhićenje izdan je u čak tri savezne države i to u Washingtonu, Nebraski i Texasu, a vojska je unajmila i posebnog istražitelja kako bi je pronašla.

Pročitajte i ovo Adir Tahar Pronašli je u zamrzivaču Hamasovci unakazili mladog IDF-ovog narednika i pokušali prodati njegovu glavu: "To je ludo barbarsko nasilje" Akcija ukrajinske vojske Vješti padobranac VIDEO Ukrajinci slave novog heroja: Pogledajte kako je u jednom napadu uništio četiri ruska oklopnjaka

Bobbi Ann Finely navodno ide od jedne vojne baze do druge i traži usamljene muškarce koji uskoro kreću na misiju u inozemstvo. Njih uvjeri da je kćer generala marinca, koji joj je ostavio veliko nasljedstvo, ali ga može dobiti samo ako je udana. Nakon što se uda za vojnika, koji ubrzo ode u misiju, počne trošiti njegov novac. Ubrzo im isprazni račune u bankama, a vojnike ostavi i bez namještaja u kućama.

S prevarama je počela 1993. godine, a s različitim muževima ima i devetero djece. Djeca su navodno raštrkana po cijeloj zemlji, a mnoga od njih nikad nisu upoznala svoje prave očeve, piše Daily Mail. Kako bi izbjegla zatvor, promijenila je prezime i broj socijalnog osiguranja. Majka jednog vojnika, koji je i sam bio žrtva i najvjerojatnije je otac jednog od djeteta, je i sama pokrenula istragu. Tvrdi da je došla do podataka da je na priču nasjelo čak 40 žrtva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene