Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amerikanka Bobbi Ann Finely se udala za čak 11 vojnih službenika. Osim što voli vojnike, voli i novac, pa je svakog od njih i opljačkala.


Američke vojnike je zadnjih 20 godina varala i potkradala. Nalog za njezino uhićenje izdan je u čak tri savezne države i to u Washingtonu, Nebraski i Texasu, a vojska je unajmila i posebnog istražitelja kako bi je pronašla.

Vezani članci Dalibor Bauer Zamjenik načelnika o napadu na vojnika: "Nije se radilo o ozbiljnom verbalnom sukobu, ali posljedice su najteže" Požega - 1 Mještani u nevjerici nakon brutalnog napada: "Kako neće šokirati? Događaj je užasan"

Bobbi Ann Finely navodno ide od jedne vojne baze do druge i traži usamljene muškarce koji uskoro kreću na misiju u inozemstvo. Njih uvjeri da je kćer generala marinca, koji joj je ostavio veliko nasljedstvo, ali ga može dobiti samo ako je udana. Nakon što se uda za vojnika, koji ubrzo ode u misiju, počne trošiti njegov novac. Ubrzo im isprazni račune u bankama, a vojnike ostavi i bez namještaja u kućama.

S prevarama je počela 1993. godine, a s različitim muževima ima i devetero djece. Djeca su navodno raštrkana po cijeloj zemlji, a mnoga od njih nikad nisu upoznala svoje prave očeve, piše Daily Mail. Kako bi izbjegla zatvor, promijenila je prezime i broj socijalnog osiguranja. Majka jednog vojnika, koji je i sam bio žrtva i najvjerojatnije je otac jednog od djeteta, je i sama pokrenula istragu. Tvrdi da je došla do podataka da je na priču nasjelo čak 40 žrtva.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju