Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Što je uzrok ovom jedinstvenom događaju ne znaju ni stručnjaci. Naravno, u gradu Arvadi u Coloradu, mnogi već sumnjaju u svemirce.


Čak 40 domova, u krugu od 40 kilometara, u jednom je trenutku imalo zajednički problem. Svima su prestali raditi daljinski upravljači od garaža. Iako sutručnjaci kažu da je najčešći uzrok frekvencija koja ometa rad uređaja, u ovom slučaju ni oni nisu sigurni što je točno uzrok ovako masovnoj blokadi garaža u gradu Arvadi, u Coloradu.

Vezani članci Lijekovi, ilustracija Ponestaje lijekova za onkološke bolesnike: "Zvali su me iz bolnice i rekli da nema. Ne znaju kad će ga dobiti", Ministarstvo: "Nema naznaka da bi ijedan pacijent bio ugrožen" Ivan Klobučar, Oktal Pharma Šef Oktal Pharme: "Što ako nekome hitno bude trebao lijek? Onda ga neće dobiti. To napokon treba reći javno"

Građani su ostali potpuno u čudu, a neki su sve povezali s izvanzemaljcima. 'Doista je čudno. Nitko ne zna što se zapravo dogodilo', rekla je Gina, stanovnica Arvade. I dalje se svi pitaju koji je to snačni signal uspio postiči takvu blokadu signala.