Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misteriozan događaj

Jesu li za ovaj fenomen krivi izvanzemaljci?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što je uzrok ovom jedinstvenom događaju ne znaju ni stručnjaci. Naravno, u gradu Arvadi u Coloradu, mnogi već sumnjaju u svemirce.

Čak 40 domova, u krugu od 40 kilometara, u jednom je trenutku imalo zajednički problem. Svima su prestali raditi daljinski upravljači od garaža. Iako sutručnjaci kažu da je najčešći uzrok frekvencija koja ometa rad uređaja, u ovom slučaju ni oni nisu sigurni što je točno uzrok ovako masovnoj blokadi garaža u gradu Arvadi, u Coloradu.

Pročitajte i ovo Crveno more - 2 Opasno u Crvenom moru Hutisti napadaju brodove koji plove prema Izraelu: "Sve dok oni ne počnu donositi hranu i lijekove u Gazu" Traktori - 2 zaustavila ih policija Nezadovoljni poljoprivrednici pokušali se probiti do graničnog prijelaza: "Pokušavat ćemo i dalje, ima i drugih pravaca"

Građani su ostali potpuno u čudu, a neki su sve povezali s izvanzemaljcima. 'Doista je čudno. Nitko ne zna što se zapravo dogodilo', rekla je Gina, stanovnica Arvade. I dalje se svi pitaju koji je to snačni signal uspio postiči takvu blokadu signala.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene