Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži odštetu

Tuži BMW jer je nakon vožnje njihovog motocikla dobio permanentnu erekciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac tuži Njemačku auto kompaniju BMW, jer mu je njihov motocikl dao permanentnu erekciju.

Henry Wolf iz Kalifornije tvrdi kako mu je četverosatna vožnja na BMW motociklu s tvrdim sjedalom uzrokovala erekciju prije dvije godine. Otad je Wolf na stalnim mukama.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Snijeg u Kaliforniji - 1 Ekstremno vrijeme VIDEO/FOTO Mećava paralizirala dio SAD-a: Deseci tisuća ostali bez struje, građani upozoreni na opasnost od lavina

Njegova tužba navodi kako je "on u nemogućnosti imati seksualni odnos, što mu zauzvrat uzrokuje dodatnu emocionalnu i mentalnu bol", prenosi orange.co.uk.

Wolf zato tuži kompaniju BMW i proizvođača sjedala Corbin-Pacific za izgubljene plaće, medicinske troškove, emocionalno uznemiravanje i generalnu štetu.

Svoju situaciju opisuje kao ekstremni slučaj prijapizma - stanja u kojem muškarac ima konstantnu i obično bolnu erekciju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene