Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasno mjesto

Kakva pogreška: Godinama štedjeli, a umjesto u Salvadoru završili u El Salvadoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogreškom jedne australske turističke agencije Newlyweds Orin i Melissa van Lingen završili su u El Salvadoru, zemlji s jednom od najviših stopa ubojstava na svijetu.

Austalski bračni par neugodno se iznenadio kada je iz zrakoplova umjesto u Salvadoru izašao u El Salvadoru, glavnom gradu istoimene države u Srednjoj Americi, 6.500 kilometara udaljenom od brazilskog grada u kojem su trebali gledati utakmicu između Španjolske i Nizozemske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nasilje se nastavlja U samo jednom danu ubijene 62 osobe, uvedeno izvanredno stanje: "Moramo dopustiti vojsci da radi svoj posao'' Predsjednik El Salvadora prije govora u UN-u opalio selfie (Foto: AFP) pozvao lidere Predsjednik El Salvadora prije govora u UN-u opalio selfie: "Uhvatite korak s vremenom"

Svaka sličnost je posve slučajna: Pogledajte slavne dvojnike

Pogreškom jedne australske turističke agencije Newlyweds Orin i Melissa van Lingen završili su u El Salvadoru, zemlji s jednom od najviših stopa ubojstava na svijetu. Prosjek ubojstava je 12 dnevno, a jedan od razloga tome su okršaju meksičkih narkokartela koji preko El Salvadora švercaju drogu.

'Posumnjali smo kako nešto nije uredu prilikom promjene zrakoplova, međutim tek kada smo stigli u El Salvador shvatili smo gdje su nas poslali. Bili smo užasnuti klada smo shvatili gdje smo došli', kazala je Orin van Lingen koja je godinama štedila kako bi ona i suprug otputovali u Brazil na jednu od utakmica World Cupa. Na kraju su pobjedu Nizozemske protiv Španjolske (5-1) pratili u hotelskoj sobi, a ulaznice su im propale.

Agencija se ispričala zbog pogreške i australskom paru ponudila novi aranžman. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene