Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Žena iz Rusije tvrdi da je savršeno očuvala tijelo izvanzemaljca u hladnjaku.


Marta Jegorovnam rekla je kako je prije dvije godine usred noći čula čudnu buku blizu svoje vikendice u Petrozavodsku, u zapadnoj Rusiji, prenosi Daily Mail. Izašla je i u mraku počela tražiti izvor zvuka te je navodno pronašla olupinu malog svemirskog broda, koja se još uvijek dimila. U blizini olupine pronašla je tijelo nepoznatog bića, još uvijek odjeveno u ostatke zaštitnog odijela.

Vezani članci Povratak ruskih diplomata iz Sjeverne Koreje Ruski diplomati Sjevernu Koreju morali napustiti na vlastiti pogon: "Putnički prijevoz je zaustavljen, bio je to dug i težak put kući" Ptičja gripa, ilustracija U Rusiji novi soj ptičje gripe prešao na ljude: Zaraženo sedam djelatnika farme

Jegorovnam tvrdi da je tijelo odnijela kući, gdje je ustanovila kako ne daje znakove života te ga potom umotala u prozirnu foliju i stavila u hladnjak. Za njenu priču zainteresirala se Akademija znanosti Karelijan u Petrozavodsku, koja sada provodi ispitivanja na tijelu.

'Moguće je da je ovo vrlo vješto izvedena prijevara, ali ne smijemo odbaciti mogućnost da je riječ o pravom biću iz svemira', rekao je za The Sun stručnjak za NLO-e, Michael Cohen.

Nije isključeno da će se za Martinog 'smrznutog gosta' ispostaviti da je lažan, kao što je nedavno bio slučaj sa sibirskim izvanzemaljcem, za kojeg se ispostavilo da je napravljen od kokošje kože punjene kruhom.