Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neslana šala dvoje studenata

'Mrtvi alien' zapravo je pileća kožica s kruhom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka 'mrtvog izvanzemaljca' u Sibiru koja je obišla svijet ipak je lažna.

18-godišnji Timur Hilall i 19-godišnji Kirill Vlasov priznali su da je snimka lažna nakon razgovora s policijom. 'Našli smo jednog izvanzemaljca u studentskom domu', rekao je ruski ministar unutarnjih poslova. 'Bio je polegnut ispod kreveta, a utvrđeno je da ja načinjen od krušnih mrvica i pileće kožice', dodao je ministar, piše joe.ie.

Pročitajte i ovo Arktik zastrašujuć scenarij Nova prijetnja čovječanstvu stiže sa sjevera? Mogla bi nam se dogoditi pandemija zombi virusa Slika nije dostupna DNK analiza FOTO Misteriozni grobovi: Pokopani zagrljeni, uskoro će se znati i zašto

>> VIDEO: Pronađen mrtav izvanzemaljac u Sibiru?!

Šala dvoje studenata mogla bi završiti na sudu i još se utvrđuje jesu li počinili zločin. Unatoč njihovom priznanju mnogi NLO fanovi optužuju rusku vladu da zataškava cijeli slučaj. 'Znamo što smo vidjeli', rekao je jedan od njih. 'Moćni ljudi iz vojske jednostavno ne žele da mi to vidimo', dodao je.

Snimku mrtvog izvanzemaljca na YouTubeu je pogledalo više od šest milijuna ljudi, a pojavila se mjesec dana nakon što je navodno nedaleko od tog mjesta pao NLO. Letjelica je navodno udarila o tlo u šumi pored jednog sela u regiji Irkutsk, a stotine seljana tvrdi da je golemi objekt roze i plave boje vidjelo kako juri prema zemlji. Prema njihovim riječima, udar u tlo bio je snažan.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene