Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Twitteru ostavio poruku

Trogodišnji sin premijera izazvao zbrku na burzi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PR služba bila je preplavljena porukama novinara s pitanjima o mogućem hakiranju do teorija urote.

Trogodišnji sin britanskoga premijera Gordona Browna izazvao je veliku zbrku i doveo Downing Street u prilično neugodnu situaciju kada je na Twitteru kojim se koristi njegova majka Sarah ostavio nesuvislu poruku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Street View FOTO Sporna fotografija: Golog sina vidjela na Googleu Slika nije dostupna Britanski parlament priopćio Reakcija Velike Britanije na terorizam spora i smetena

'Fvdfzsrsazxzzxcvbnmadgfhjjkqwrtyuuuiop' - glasila je poruka koju je prošloga tjedna primilo milijun osoba koje prate blog Sarah Brown na Twitteru.

Jedan sat nakon toga služba za odnose s javnošću Downing Streeta bila je preplavljena porukama novinara koji su pitali je li možda premijerov ured bio žrtva hakera, prizivajući pritom razne teorije urote.

'Prošloga tjedna su osobe koje prate blog moje supruge Sarah na Twitteru primile nerazumljivu poruku koju je moj mlađi sin utipkao na računalu i pritisnuo 'enter' dok moje supruge nije bilo u sobi', priznao je Gordon Brown objašnjavajući uzroke zbrke.

Sarah Brown je nakon toga na Twitteru obećala, ovaj put u autentičnoj poruci: 'Ubuduće ću gasiti računalo dok ga ne koristim'. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene