Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tko rano rani, ima darove prije blagdanskih gužvi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Diners Club

 Iako nam se čini da svake godine pripreme za blagdansko doba počinju sve prije, nekako se uvijek nađemo u nepreglednom vijugavom redu za blagajnu dva sata prije zatvaranja s naramkom darova za najbliže.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Znate li gdje je danas popust? Pitajte svoju Diners Club karticu. Slika nije dostupna Uz Diners karticu do dodatnih 15% popusta!

Diners Club zato ima rješenje za vas - zatražite do 31.12. Diners Standardnu karticu bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja i otključajte svijet Dinersovih posebnih pogodnosti! Diners Club kartica omogućuje vam obročno plaćanje, bez kamata i naknada, na tisuću online i više od 30.000 offline prodajnih mjesta te svakoga dana donosi popuste na prodajnim mjestima, koje možete provjeriti na www.dinersposebnozavas.hr. Kupnja darova nikad nije bila brža, ugodnija i – povoljnija.

A kad ste se već tako lijepo naradili, vrijeme je i da sami sebe počastite, i to delicijom iz Dinersove raznolike gastro ponude! Do kraja godine ostvarujete popust na plaćanje Diners Club karticama u brojnim restoranima, a vjerujemo da ćete u širokoj paleti međunarodnih i domaćih kuhinja i obroka pronaći nešto za svoje nepce.

Podsjećamo da s Dinersom darivanje ne staje kupnjom darova. Neovisno o dobu godine, pravovremenim plaćanjem računa svi korisnici Diners Standardne kartice prikupljaju bodove u besplatnom nagradnom programu ''dinersirano za vas'', koje mogu zamijeniti za bodove na loyalty kartici, donaciju humanitarnoj udruzi po izboru ili nagrade.

Preuzmite pristupnicu na www.diners.hr ili u najbližoj poslovnici Erste banke i sezona darivanja može započeti!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene